Maak kennis met de nieuwe Feetures TrailHier doe je het voor

Er zijn maar weinig dingen die de zintuigen zo wakker schudden als een wandeling in het bos. Het geluid van bladeren onder je voeten bij iedere stap die je zet. De geur van verse regen die nog aan de boomtakken hangt van de vorige nacht. Het gevoel dat je vingertoppen langs het hoge gras aan weerszijden van het pad strijken. Het uitzicht op de vallei als je naar beneden kijkt vanaf de top van de heuvel die je net beklommen hebt. De smaak van frisse lucht als je hem inademt, uitademt en weer inademt.

Je staat even stil en op dat moment weet je dat de reis de moeite waard was, ondanks het zware pad achter je en de terugweg die je te wachten staat.

Een geschiedenis van innovatie

Al meer dan 20 jaar bestudeert en ontwikkelt Feetures sokken voor hardlopers en andere atleten. Voor ons productteam is het een constante zoektocht om de beste prestatiesok ter wereld te creëren. Het is deze passie die heeft geleid tot de ontwikkeling van toonaangevende producten voor verlichting en herstel zoals onze Plantar Fasciitis sok en de Feetures Elite, met gepatenteerde Targeted Compression technologie voor superieur comfort en pasvorm.

En als je de beste hardloopsok op de weg maakt, ligt je volgende stap voor de hand; Verover de trail.

Van het podium naar de top

Na tientallen jaren de beste hardloopsokken te hebben ontwikkeld, hebben we al die kennis en kunde toegepast op de trail. We keken naar de beschikbare wandel- en trailsokken en vonden dat wandelaars, trailrunners en outdoorliefhebbers beter verdienden in de vorm van beter comfort, betere pasvorm en een mooier uiterlijk.

Dus hebben we een sok gemaakt met gerecycled garen dat vocht afvoert en de voeten koel en droog houdt. We hebben maximale demping gebruikt zodat je altijd hetzelfde comfort en dezelfde bescherming hebt die je van ons gewend bent. Daarna hebben we nylon versteviging toegevoegd op plaatsen waar veel slijtage optreedt, voor extra duurzaamheid. En niet te vergeten meerdere stijlen en hoogtes.

Trails zijn er in verschillende vormen en maten. Sommige zijn lussen, andere zijn heen en terug. Sommige zijn steil en vereisen switchbacks, andere kunnen vlak of glooiend zijn. Sommige kronkelen door rotsformaties en andere door weelderige bossen. Hoe dan ook, beschouw dit als een teken dat het tijd is om ruiger terrein te trotseren. Kijk hoe je sokken het doen met minder verkeer en meer wortels.

Daag je maximale demping uit op even ruige als kronkelige paden. Test het uithoudingsvermogen van gerichte compressie op steeds veranderende hoogtes. Want Feetures Trail neemt je mee off road en je voeten zullen niet eens merken dat ze de straat hebben verlaten.

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd