Ontwikkeld voor presaties

Het is onze missie om producten te ontwikkelen die jou helpen het beste uit jezelf te halen

Over Feetures

Onze missie is om hardlopers en andere atleten te ondersteunen in hun streven naar een gezonde, actieve levensstijl. Wij richten ons op het aanbieden van producten die zijn ontworpen om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te halen. Dit doen we door ons te onderscheiden op drie gebieden: kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Kwaliteit

Kwaliteit

Wij maken artikelen van de hoogste kwaliteit en zorgen dat jij als gebruiker hier daadwerkelijk voordeel van ondervindt. De beloften die wij maken over de pasvorm, de kwaliteit en de levensduur komen we na.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Wij opereren op een manier die de toekomst voor onze organisatie, onze partners, onze klanten en onze gemeenschap waarborgt.

Innovatie

Innovatie

Wij streven ernaar om in ons segment voorop te lopen en te blijven innoveren door op zoek te blijven gaan naar betere manieren om in te spelen op de wensen van onze klanten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Omdat er niets duurzamer is dan het maken van producten die lang meegaan.

Familiebedrijf

Familiebedrijf

We zijn trots op ons familiebedrijf dat is gevestigd in North Carolina.

Levenslange garantie

Levenslange garantie

Als onze producten niet aan jouw wensen voldoen dan kun je ze te allen tijde terugsturen voor vervanging.

Een bericht van de oprichter

In 2002, na meer dan 25 jaar bij een toonaangevende fabrikant van sportsokken te hebben gewerkt, geloofde ik dat er een kans was om een betere sportsok te creëren die gebruik maakte van de nieuwste technologische doorbraken.

Als hardloper en iemand met een passie voor een actieve levensstijl, wilde ik een geweldige sok ontwerpen die de prestaties van hardlopers en andere atleten zou verbeteren. Mijn zoon Joe, die toen 15 was, bedacht de naam Feetures tijdens een brainstormsessie rond de eettafel en zo werd het merk gelanceerd.

Vandaag de dag is Joe nog steeds actief betrokken bij het bedrijf en is mijn andere zoon John zelfs CEO. Samen blijven we nieuwe technologie inzetten met als doel de beste sportsokken ter wereld te produceren.

Hugh Gaither, oprichter van Feetures

#Feetures