Help Menu

Retour- en verzendbeleid

Retour- en verzendbeleid Feetures NL

Verzending:

We bieden gratis verzending voor alle bestellingen vanaf 35 euro binnen Nederland. Voor bestellingen onder 35 euro rekenen we een standaard verzendtarief van €3,95. Bestellingen op werkdagen voor 15:00 uur worden op dezelfde dag nog verzonden. 

Retourneren:

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop, maar als je toch niet helemaal tevreden bent, kun je het product retourneren. Retourneren is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. De kosten voor retourneren zijn voor rekening van de klant.

Hoe retourneren:
Om een product te retourneren, stuur je ons een e-mail op info@technolyt.nl met je ordernummer en de reden van retournering. We sturen je dan een retournummer waarmee je het product kunt terugsturen. Het product moet ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd aan:

Feetures NL
Magazijn Technolyt BV
Nijverheidsstraat 16 B
1521 NG Wormerveer

Zodra we het product in goede staat hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.

Ruilen:
Helaas bieden we op dit moment geen ruilservice aan. Als je een ander product wilt ontvangen, kun je het product retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.

Beschadigde of verkeerde producten:
Als je een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen dan ons best doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Contact:
Heb je vragen over ons retour- en verzendbeleid of wil je een product retourneren? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@technolyt.nl of via de contactpagina.